Ne festojmë Ditën Ndërkombëtare të Gruas me të gjitha femrat që punojnë për një të ardhme më të mirë, kudo ku ato ndodhen.

Qe prej origjines se saj, Dita Nderkombetare e Gruas ka afirmuar te drejat e cdo femre per te arritur plotesisht te gjitha potencialet e saj. Vit pas viti, femrat jane zhvilluar ne cdo perpjekje qe ato kane bere. Kete 8 Mars, ne nderojme femrat te cilat kane punuar dhe jane perpjekur kaq shume per ndryshimet qe ne gezojme sot. Ato arriten shume. Shume, ngelet per t'u bere nga ne. 
Nje e Ardhme Akoma me e Ndritur
Ne shikojme nje te neserme ne te cilen te gjitha femrat ane e kend globit jane te sigurta dhe gezojne shendet. Kane edukimin dhe burimet financiare te nevojshme per te permbushur endrrat e tyre. Ne shikojme nje te ardhme ku te gjitha femrat jane plotesisht te fuqizuara per te ndyshuar pozitivisht jeten e tyre dhe ne kete menyre te ndihmojne per Ne guxojme te besojme ne kete te neserme, sepse ne besojme ne fuqine e femrave. Ne shikojme vendosmerine tek to. Ne shikojme sesi pengesat me te medha kapercehen lehtesisht nga optimizmi i tyre.te ndyshuar boten.


Ne, jemi plotesisht te ndergjegjshem per kete. Ne kompanine tone ne kemi pare miliona femra ne te gjithe globin qe transformojne jeten e tyre duke u bere Kliente te Privilegjuar te Avon.
Sot Ne Pershendesim Me shume se 5 milione Kliente te Privilegjuar.
Ne pershedesim me shume se 5 milione Kliente te Privilegjuar te Avon te cilet kane kane arritur te bejne endrren e tyre realitet duke siguruar te ardhmen e tyre financiare. Si nje nga mbeshtetesit me te medhenj ne bote te femrave, ne vazhdojme te frymezohemi nga pasioni dhe inisiativa e ketyre femrave.

Ne e duam te nesermen. Eshte nje dite tjeter qe po  lind, nje shans tjeter qe do te shkelqeje.
Hello Tomorrow

                                                                   Avon.com